Kid Icarus: Uprising krijgt hands-free stand voor 3DS | Gamer.nl

Kid Icarus: Uprising krijgt hands-free stand voor 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze actie volgt op het commentaar van spelers dat de snelle actie in het spel in combinatie met het gebruik van de stylus en het 3D-effect, oncomfortabel kan zijn bij lange speelse ies. Met de standaard hoeven spelers de 3DS tijdens het spelen niet vast te houden, wat de ervaring comfortabeler zou moeten maken. Volgens gamedirector Masahira Sakurai is de stand ook geschikt voor andere games.

Het is onbekend of de stand ook wordt uitgebracht buiten Japan. Ook is onduidelijk of de stand in combinatie met de Circle Pad Pro gebruikt kan worden. Het Circle Pad Pro-acce oire voegt een tweede analoge stick toe aan de Nintendo 3DS en kan in Kid Icarus: Uprising gebruikt worden voor een speciale besturingsoptie voor linkshandigen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou