Kid Icarus: Uprising 23 maart naar Europa | Gamer.nl

Kid Icarus: Uprising 23 maart naar Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uprising is net als Resident Evil: Revelations met het Circle Pad Pro-acce oire te spelen. Dit biedt echter geen nieuwe besturingsvorm, enkel een optie voor linkshandigen om de stuur- en richthand om te wi elen. De moeilijkheidsgraad van het spel is met kleine stapjes aan te pa en via het Fiend's Cauldron-systeem. Dit laat spelers verdiende hartjes inzetten om de uitdaging te verhogen.

Als beloning verdienen zij meer hartjes terug bij het verslaan van vijanden en krijgen ze betere bonu en. Lukt het niet om een level op een bepaalde moeilijkheidsgraad te verslaan, dan wordt deze automatisch verlaagd. Het uitdagingsniveau is aan te pa en in stappen van 0.1, op een schaal van 0 tot 9. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou