Nieuws

Kickstarter voor The Banner Saga 3 gelanceerd

200.000 dollar gevraagd

Geschreven door Lucas May op
Een Kickstarter-campagne voor The Banner Saga 3 is vandaag gelanceerd. Het derde en laatste deel in de serie moet eind volgend jaar verschijnen.

In totaal vraagt het ontwikkelteam achter de vorige twee delen om 200.000 dollar om dit derde deel te kunnen maken. De eerste game uit de serie haalde in 2012 700.000 dollar naar binnen. Tot 8 maart kunnen geïnteresseerden geld doneren om The Banner Saga 3 werkelijkheid te maken. De verwachte releasedatum staat op december 2018.

Zoals bij elke campagne op Kickstarter ontvangen donateurs bepaalde beloningen afhankelijk van het bedrag. Vanaf 30 dollar wordt de digitale versie van de game aangeboden. Hoe hoger het bedrag, hoe uitgebreider de beloningen. Voor 75 dollar ontvangen donateurs onder andere ook hun naam in de aftiteling en digitale versies van de soundtrack, een roman en een artbook. Voor 10.000 dollar wordt onder andere de titel executive producer toegekend aan de donateur.

De Kickstarter-pagina noemt alleen pc- en Mac-versies van The Banner Saga 3. Mogelijk verschijnt de strategische game op een later moment voor andere platforms.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:00 uur: From the Depths Eerste Resident Evil 7-dlc verschijnt volgende week op PS4
2

Reacties op: Kickstarter voor The Banner Saga 3 gelanceerd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • clausbmf

  • 25 januari 2017 00:10
  Moet deel 1 nog opstarten

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Mrhotshot85

  • 25 januari 2017 07:03
  Hebben die gasten aan de vorige 2 delen niet genoeg verdient dat ze nu weer een kickstarter nodig hebben? Zo kan ik ook wel geld verdienen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.