Kickstarter gelanceerd voor Assassin's Creed-bordspel | Gamer.nl

Kickstarter gelanceerd voor Assassin's Creed-bordspel | Gamer.nl

Er is een Kickstarter in gang gezet voor een verhalend bordspel van Assassin's Creed. Het benodigde bedrag van omgerekend 86.954 euro is 22 dagen na het plaatsen van het bordspel ondertussen meerdere malen behaald.

Op het moment van schrijven staat de financiële teller op een omgerekend bedrag van ongeveer 365.000 euro met ongeveer 4.000 ondersteuners. Het idee voor het bordspel A a in's Creed: Brotherhood of Venice werd in gang gezet door Triton Noir. Triton Noir bestaat voor een deel uit ex-werknemers van Ubisoft.

Het bordspel wordt gespeeld met een tot en met vier spelers. De campagne van het spel speelt zich af over meerdere maanden in het jaar 1509. In die campagne moet een groep sluipmoordenaars in Venetië de Brotherhood of A a ins zien op te bouwen. Deze gebeurteni en spelen zich af tu en het verhaal in A a in's Creed Brotherhood en A a in's Creed Revelations.

A a in's Creed Brotherhood of Venice

Spelers moeten verschillende vaardigheden, materialen en tactieken gebruiken om onopgemerkt verschillende doelen en mi ies te voltooien. Binnen de campagne worden spelers opgezet tegen de Tempeliers, kunnen verschillende gebeurteni en worden beleefd in de Brotherhood van Venetië en kan het lot beslist worden van de Brotherhood in de zogenoemde City of Masks.

Het bordspel wordt gespeeld met verschillende elementen, zoals dobbelstenen, pionnen, kaarten, enveloppen en speciale kubu en. De game is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans.

Ondanks het meerdere malen behalen van het financiële doel, wordt momenteel een lancering van het bordspel verwacht in juni 2020.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou