Kickstarter-campagne van Elden Ring-bordspel is groot succes

Kickstarter-campagne van Elden Ring-bordspel is groot succes

De crowdfunding van een bordspel gebaseerd op Elden Ring is een groot succes: het beoogde bedrag is al meer dan tien keer opgehaald.

De oprichters van de Kickstarter-campagne hadden 17.867 euro nodig, maar de teller staat op moment van schrijven al op 2.143.772 euro. Er is nog een week te gaan, dus het uiteindelijke opgehaalde bedrag komt ongetwijfeld hoger te liggen.

Het bordspel wordt geschikt voor één tot en met vier spelers en bevat behoorlijk wat figurines. Een gemiddeld potje zou zo'n twee uur in beslag nemen. Daarbij zit er een herspeelbare campagne bij die in totaal zo'n negentig uur zou kosten.

Op de Kickstarter-pagina zijn allerlei illustraties te vinden. Wanneer het bordspel precies uit moet komen is nog niet bekend.

Overigens is niet alleen het bordspel nu al een succes; het eerder dit jaar uitgekomen Elden Ring is dat ook. Eerder deze maand werd nog aangekondigd dat er wereldwijd zo'n 17,5 miljoen exemplaren van de FromSoftware-game zijn verkocht. Het spel is daarbij genomineerd voor meerdere awards bij The Game Awards, waaronder de award voor game van het jaar.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mogelijk vergeten de pagina erbij te linken?

0
test

@warcryptic Correct, thanks voor de tip!

0
test

Steamforged had ook Dark Souls the board game. De uitlevering was een grote blamage.

0
test

@AGxKiiNG Dat lees ik ook her en der. De makers laten te wensen over.

0

Aanbevolen voor jou