Keuring hint naar mogelijke aankondiging Age of Empires 2: Definitive Edition

Keuring hint naar mogelijke aankondiging Age of Empires 2: Definitive Edition

Een keuring op de Amerikaanse Entertainment Software Rating Board (ESRB)-website betekent wellicht dat er binnenkort een aankondiging wordt gedaan over Age of Empires 2: Definitive Edition. Sinds de onthulling van de verbeterde versie in 2017 is er geen nieuws meer verschenen over het spel.

Op het Amerikaanse ESRB is een keuring verschenen voor Age of Empires 2: Definitive Edition. Dit kan wellicht betekenen dat er binnenkort een officiële aankondiging wordt gedaan over het strategiespel door uitgever Microsoft.

De beschrijving van Age of Empires 2: Definitive Edition op de ESRB-website onthult weinig verrassends over het spel. Zo staat er omschreven dat spelers een rijk besturen vanaf de Dark Age tot de Imperial Age en dat er grondstoffen worden verzameld, gebouwen worden geplaatst en legers worden bestuurd. Ook is nog niet bekend of het spel de uitbreidingen The Conquerors, The Forgotten, The African Kingdoms en Rise of the Rajas bevat. Dit kan echter wel verwacht worden van een 'definitieve editie'.

Age of Empires 2

Een Definitive Edition, een remaster van de originele versie, van Age of Empires 1 tot en met 3 werd in augustus 2017 aangekondigd tijdens de onthulling van Age of Empires 4. De Definitive Edition van het eerste deel in de serie werd gelanceerd in februari vorig jaar, maar sindsdien heeft Microsoft geen nieuws meer uitgebracht over de nieuwe versie van de andere twee delen.

In januari suggereerde het officiële Twitter-account van Age of Empires nog dat een aankondiging over Age of Empires 2: Definitive Edition dichtbij is. Als reactie op een fan, die vroeg wanneer de nieuwe versie van Age of Empires 2 verschijnt, zei het account: "Binnenkort".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou