Nieuws

Keuring hint naar mogelijke aankondiging Age of Empires 2: Definitive Edition

Geen nieuws sinds onthulling in 2017

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Een keuring op de Amerikaanse Entertainment Software Rating Board (ESRB)-website betekent wellicht dat er binnenkort een aankondiging wordt gedaan over Age of Empires 2: Definitive Edition. Sinds de onthulling van de verbeterde versie in 2017 is er geen nieuws meer verschenen over het spel.

Op het Amerikaanse ESRB is een keuring verschenen voor Age of Empires 2: Definitive Edition. Dit kan wellicht betekenen dat er binnenkort een officiële aankondiging wordt gedaan over het strategiespel door uitgever Microsoft.

De beschrijving van Age of Empires 2: Definitive Edition op de ESRB-website onthult weinig verrassends over het spel. Zo staat er omschreven dat spelers een rijk besturen vanaf de Dark Age tot de Imperial Age en dat er grondstoffen worden verzameld, gebouwen worden geplaatst en legers worden bestuurd. Ook is nog niet bekend of het spel de uitbreidingen The Conquerors, The Forgotten, The African Kingdoms en Rise of the Rajas bevat. Dit kan echter wel verwacht worden van een 'definitieve editie'.

Age of Empires 2

Een Definitive Edition, een remaster van de originele versie, van Age of Empires 1 tot en met 3 werd in augustus 2017 aangekondigd tijdens de onthulling van Age of Empires 4. De Definitive Edition van het eerste deel in de serie werd gelanceerd in februari vorig jaar, maar sindsdien heeft Microsoft geen nieuws meer uitgebracht over de nieuwe versie van de andere twee delen.

In januari suggereerde het officiële Twitter-account van Age of Empires nog dat een aankondiging over Age of Empires 2: Definitive Edition dichtbij is. Als reactie op een fan, die vroeg wanneer de nieuwe versie van Age of Empires 2 verschijnt, zei het account: "Binnenkort".

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony blokkeerde overzetten Destiny 2-personages naar pc Frostpunk wordt deze zomer naar consoles gebracht
0

Reacties op: Keuring hint naar mogelijke aankondiging Age of Empires 2: Definitive Edition

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.