Nieuws

Kerstupdate beschikbaar voor Fortnite: Battle Royale

Survive the Holidays in Fortnite

Geschreven door Bob van der Laan op
Epic Games viert de kerst met een nieuwe update voor Fortnite. De ontwikkelaar voegt met een kerstupdate onder andere nieuwe wapens toe aan het spel.

De 1.11-update brengt de Battle Royale-modus helemaal in de kerstsfeer. Om te beginnen heeft Epic Games bijvoorbeeld de ‘Battle Bus’, waar spelers mee naar de map gebracht worden, omgetoverd tot een kerstcadeau. De bus is versierd met kerstlampjes en de luchtballon is vervangen door een grote kerstman. Op de map kunnen spelers bij speciale kerstbomen minimaal twee kisten vinden met loot en zijn de Supply Drops verandert in kerstpakketten.

Ook voegt de kerst-update nieuwe items toe aan Battle Royale. Zo kunnen spelers nieuwe outfits voor personages aanschaffen, zijn de bosjes, waar spelers in kunnen veranderen, versierd met kerstlampjes en is er een heus sneeuwballenkanon toegevoegd. Hierbij zijn de granaten veranderd in sneeuwballen die dezelfde hoeveelheid schade doen.

Verder brengt de 1.11-update vier nieuwe Heroes naar de coöperatieve modus ‘Save The World’. Er kan nu gespeeld worden als Sarah Claus, een Alchemist, Blitzen BASE Kyle, een Warden, Snow Stalker Jonesy, een Demolisher en Fragment Flurry Jess, een Reclaimer. Er zijn tevens twaalf nieuwe wapens beschikbaar, waaronder snipers.

Vorige week bracht Epic Games nog een tijdelijke 50v50-modus naar Fortnite: Battle Royale. In deze Last Team Standing-modus nemen twee teams van vijftig spelers het tegen elkaar op totdat de tegenstander volledig is uitgeschakeld.

De 1.11-update is nu beschikbaar voor Fortnite op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Epic Games

Dit artikel delen:

Lees meer

Screenshots onthuld van Viking sandbox rpg Rune: Ragnarok Microsoft test Xbox One party-chat op mobiel
1

Reacties op: Kerstupdate beschikbaar voor Fortnite: Battle Royale

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • SuperDre

    • 16 december 2017 01:27
    Hoe meer ik van fortnite zie hoe meer ik denk dat daar de mensen van Battlefield Heroes achter zitten. oh wat mis ik die eigenlijk (voordat ze de game gingen verpesten met al die extra gametypes).

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.