Kern van Summer Game Fest vindt van 9 tot en met 12 juni plaats

Kern van Summer Game Fest vindt van 9 tot en met 12 juni plaats

De kern van Summer Game Fest moet van 9 tot en met 12 juni plaatsvinden.

Dat meldt organisator Geoff Keighley weten in een interview op Epic Games Store, waarin hij meer vertelt over het evenement. Daarmee lijkt hij indirect te reageren op eerdere kritiek van fans, die vonden dat aankondigingen gerelateerd aan Summer Game Fest teveel werden uitgesmeerd over een langere periode.

Overigens betekent de focus op 9 tot en met 12 juni niet dat de rest van de zomer geen aankondigingen volgen: na deze dagen moeten er meer presentaties en aankondigingen uitgezonden worden. Keighley geeft dan ook aan dat hij niet denkt dat de tijd dat alle aankondigingen in een paar dagen tijd de deur uit konden - zoals tijdens het dit jaar geannuleerde E3 - nog mogelijk is. "Maar ik denk dat alles erg compact wordt dit jaar, in een paar weken tijd in juni, waarbij de industrie zichzelf representeert en iedereen evenementen houdt."

Eerder werd al aangekondigd dat de Kick Off Live-show van Summer Game fest op 9 juni wordt gehouden om 20:00 uur Nederlandse tijd. Daar worden diverse nieuwe games getoond en onthuld. Op 12 juni is de Xbox en Bethesda Showcase om 19:00 uur Nederlandse tijd te zien. Andere presentaties - bijvoorbeeld van Nintendo, Sony, EA of Ubisoft - zijn vooralsnog niet aangekondigd. In augustus volgen Gamescom, de THQ Nordic Digital Showcase en QuakeCon.

Bekijk hier een handig overzicht van alle evenementen die deze zomer worden gehouden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou