Nieuws

Kern van Summer Game Fest vindt van 9 tot en met 12 juni plaats

Maar heel de zomer kunnen er aankondigingen volgen

Geschreven door Michel Musters op
De kern van Summer Game Fest moet van 9 tot en met 12 juni plaatsvinden.

Dat meldt organisator Geoff Keighley weten in een interview op Epic Games Store, waarin hij meer vertelt over het evenement. Daarmee lijkt hij indirect te reageren op eerdere kritiek van fans, die vonden dat aankondigingen gerelateerd aan Summer Game Fest teveel werden uitgesmeerd over een langere periode.

Overigens betekent de focus op 9 tot en met 12 juni niet dat de rest van de zomer geen aankondigingen volgen: na deze dagen moeten er meer presentaties en aankondigingen uitgezonden worden. Keighley geeft dan ook aan dat hij niet denkt dat de tijd dat alle aankondigingen in een paar dagen tijd de deur uit konden - zoals tijdens het dit jaar geannuleerde E3 - nog mogelijk is. "Maar ik denk dat alles erg compact wordt dit jaar, in een paar weken tijd in juni, waarbij de industrie zichzelf representeert en iedereen evenementen houdt."

Eerder werd al aangekondigd dat de Kick Off Live-show van Summer Game fest op 9 juni wordt gehouden om 20:00 uur Nederlandse tijd. Daar worden diverse nieuwe games getoond en onthuld. Op 12 juni is de Xbox en Bethesda Showcase om 19:00 uur Nederlandse tijd te zien. Andere presentaties - bijvoorbeeld van Nintendo, Sony, EA of Ubisoft - zijn vooralsnog niet aangekondigd. In augustus volgen Gamescom, de THQ Nordic Digital Showcase en QuakeCon.

Bekijk hier een handig overzicht van alle evenementen die deze zomer worden gehouden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mobiele Call of Duty-game Project Aurora aangekondigd Ontwikkeling Battlefield-franchise wordt herzien door EA
0

Reacties op: Kern van Summer Game Fest vindt van 9 tot en met 12 juni plaats

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.