Nieuws
Kerbal Space Program

Kerbal Space Program-uitbreiding Making History krijgt releasedatum

13 maart gaat de geschiedenisboeken in

Geschreven door Arran Winmai op
De uitbreiding voor Kerbal Space Program, Making History, heeft nu een releasedatum.

Making History komt uit op 13 maart 2018. De devs hadden beloofd dat spelers die het spel voor april 2013 gekocht hadden de uitbreiding gratis zullen krijgen en in de blogpost verzekeren zij hun fans nogmaals dat dit inderdaad het geval zal zijn. Hoe dit precies gaat werken laten de makers later nog weten. Voor overige spelers kost de uitbreiding $14.99, wat gelijk staat aan €12,15. De uitbreiding is, in ieder geval voor nu, enkel voor spelers op pc.

De uitbreiding voor Kerbal Space Program werd al bijna een jaar geleden aangekondigd. Het voegt de History Pack toe, met missies die gebaseerd zijn op "historische momenten voor de mensheid". Ook komt er een Mission Builder-modus waarin spelers zelf missies en verhalen kunnen maken en die kunnen delen met anderen.

Kerbal Space Program is een populaire ruimtesimulator waarbij spelers moeten proberen een raket te bouwen die ver genoeg komt om de ruimte en andere planeten te ontdekken. De game verscheen in 2011 op pc en in 2016 ook op Xbox One en PlayStation 4.

Tumblr

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft kondigt Xbox One S-bundel met PUBG aan Voormalige S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaars komen met Battle Royale-game Fear the Wolves
1

Reacties op: Kerbal Space Program-uitbreiding Making History krijgt releasedatum

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Lord_Bono

    • 7 februari 2018 21:23
    Perfect moment om het bekend te maken na de SpaceX lancering!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.