Kerbal Space Program nu in bèta | Gamer.nl

Kerbal Space Program nu in bèta | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In update 0.26 verandert de nummering van de versie: de bètaversie heeft als nummer 0.90.0. In de update kunnen Kerbals hun vaardigheden verbeteren. De Kerbals beginnen met al hun vaardigheden op level nul. Naarmate ze beter worden in vaardigheden, krijgen ze een bonus.

De nieuwe editor heeft ook een simpelere interface voor de editor. Verder bevat de bèta nieuwe onderdelen om ruimteschepen mee te bouwen en zijn er ecosystemen op planeten te vinden. Veel van de nieuwe inhoud komt uit mods van gebruikers, Squad heeft deze makers om toestemming gevraagd om de mods te integreren in de game.

In Kerbal Space Program moeten spelers ruimteschepen bouwen die aan bepaalde eisen moeten voldoen om een mi ie te volbrengen. De ruimteschepen kunnen naar andere planeten vliegen en daar landen, mits ze daar goed voor zijn gebouwd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou