Kena: Bridge of Spirits vanaf 27 september via Steam verkrijgbaar

Kena: Bridge of Spirits vanaf 27 september via Steam verkrijgbaar

De kleurrijke adventuregame Kena: Bridge of Spirits staat vanaf 27 september op Steam.

De game kwam ongeveer een jaar geleden al uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. Op alle platforms komt op 27 september daarnaast een gratis Anniversary-update uit.

Via deze update wordt onder andere een New Game Plus-modus toegevoegd om het spel nog eens door te spelen. Ook wordt de fotomodus verbeterd en worden er nieuwe outfits voor Kena en nieuwe Charmstones toegevoegd.

Verder bevat de update een modus genaamd Spirit Guide Trials. Hierin kunnen spelers hun skills testen in drie verschillende soorten uitdagingen. Er zijn hindernisbanen, golven aan vijanden die weerstaan moeten worden en nieuwe variaties op baasgevechten.

Kena scoorde een 8 op Gamer.nl: "Kena: Bridge of Spirits doet weinig wat we al niet eerder hebben gezien. Desondanks bevat het spel kleine uitdagingen in goed verteerbare omgevingspuzzels die even verwonderend als frustrerend zijn. De game heeft alle mooie elementen van actie-avonturentitels van weleer, maar neemt helaas ook de mindere dingen over. Toch levert het een zeer vermakelijke titel op met een aangename flow en oogstrelende vormgeving."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uitgespeeld, maar ook geen behoefte meer om het nogmaals te spelen omdat er weinig keuzes en verandering in zal zitten

0
test

Ik heb het spel ook uit gespeeld maar ga na de update opnieuw spelen. Het is een erg mooi spel. Alleen kort dat vind ik jammer. Eens kijken of ik dit keer wel alles kan verzamelen

0

Aanbevolen voor jou