Kena: Bridge of Spirits uitgesteld naar 21 september

Kena: Bridge of Spirits uitgesteld naar 21 september

Kena: Bridge of Spirits is uitgesteld naar 21 september.

De game stond eigenlijk al voor een release in 2020 gepland, maar werd vorig jaar naar begin 2021 uitgesteld. Uiteindelijk kwam de releasedatum op 24 augustus te liggen, maar ook dat blijkt nu niet haalbaar.

"We hebben de moeilijke beslissing genomen om Kena: Bridge of Spirits tot 21 september uit te stellen om de game op alle platforms te perfectioneren", aldus ontwikkelaar Ember Lab. "Het team werkt extreem hard en we denken dat de extra tijd essentieel is om de best mogelijke ervaringen te leveren."

In Kena: Bridge of Spirits staan de Rot centraal, kleine wezentjes die om de titulaire held heen wandelen en hun krachten op verschillende manieren kunnen inzetten om de omgeving te beïnvloeden. Ook draait de game om ontdekking en snelle gevechten. Kena komt naar PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is wat met alle uitstel van games, wij gamers hebben het maar moeilijk :) Hoop echt dat dit een mooie game wordt, wel een beetje bang voor de lengte vd game. Gaan berichten rond dat Kena rond 8 uur duurt en dat is wel vrij kort, ook al is ie maar €40.

0
test

@Zut ach, als het 8 supertoffe uren zijn... Dan is 5 euro per uur toch niet zo gek? Ik zou het alleen maar toejuichen eerlijk gezegd. Tuurlijk, 8 uur is wel erg kort, maar beter dat dan wat 90% van de ontwikkelaars doen: gekunsteld de speelduur met factor drie uitrekken ('grinden', nieuwe Skins, etc.) om maar te kunnen zeggen dat ze zoveel waar voor je geld bieden. Ik kijk sowieso erg uit naar deze game.

0

@Michael-Raymond-Clayton inderdaad AC Valhalla had voor mij ook 8 uur mogen duren. Is toch niet door heen te komen. Death’s Door is ook niet zo lang, maar heeft me wel heel erg vermaakt.

0
test

"om de game op alle platforms te perfectioneren" Met andere woorden: "het spel is uitgesteld, omdat we een PS5 game proberen te laten draaien op een PS4". Dit begint voor mij toch echt een issue te worden deze generatie stap. Waar het vroeger altijd gewoon was van "wil je de nieuwe games spelen, dan koop je de nieuwe console", proberen ze nu games voor een nieuwe generatie te laten draaien op een oude console die het niet trekt. Meestal wordt er zo veel aangepast, en draait het alsnog een beetje shitty, dat het bijna geen zin heeft om hem op de oude generatie te kopen. Beste voorbeeld is Cyberpunk. Zo veel uitstel, omdat het zo nodig ook op vorige generatie consoles moest draaien. Uiteindelijk was het allemaal voor niets, omdat het toch niet goed draait.

0

Aanbevolen voor jou