Ken Levine wilde Final Fantasy Tactics-achtige BioShock voor Vita | Gamer.nl

Ken Levine wilde Final Fantasy Tactics-achtige BioShock voor Vita | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game zou zich hebben kunnen afspelen voor de teloorgang van de onderwaterstad Rapture, zo suggereert Levine. "Het zou geen compromis zijn op geen enkele manier. Daarnaast, zoals sommigen van jullie weten, ben ik gek van turn-based games." 

In andere Twitter-berichten geeft hij aan dat sinds hij voor het laatst uitzocht hoe het zat, Sony en 2K geen deal zouden hebben kunnen sluiten over BioShock voor Vita. BioShock voor Vita werd op de E3 van 2011 aangekondigd, maar al lange tijd is het lot van de titel onzeker. Levine geeft aan dat hij graag aan BioShock voor Vita zou werken, maar dat dit wegens legale redenen niet mogelijk is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou