Met een verlenging van zes maanden wordt daar nog een in-game helm aan toegevoegd die tien procent extra experience geeft. Wanneer het account verlengd worden met twaalf maanden, krijgt de speler naast de bovengenoemde extra's ook een gratis exemplaar van de aankomende uitbreiding Age of Conan: Rise of the Godslayer.

Doorzettingsvermogen

"Terugkerende spelers bieden we ook twee weken gratis speeltijd en de mogelijkheid om twee keer zo snel als normaal omhoog te gaan in level", aldus Erling Ellingsen, projectmanager van Funcom. "We weten dat terugkeren naar een MMO veel doorzettingsvermogen vereist, dus het is ons doel om het de moeite waard te maken voor voormalige spelers. Met alle verbeteringen die zijn geïntroduceerd in het spel, proberen we zo veel mogelijk voormalige spelers bekend te maken met deze update."

De nieuwe uitbreiding voor Age of Conan, Rise of the Godslayer, introduceert een gebied in Aziatische stijl en een nieuw speelbaar ras: de Khitan. Verder kunnen wolven en tijgers worden opgevoed tot mounts. De uitbreiding verschijnt in 2010.

The Secret World

The Secret World is een nieuwe MMORPG die wordt ontwikkeld door Funcom en draait om drie facties: de Illuminati, de Templars en de Dragon. Het spel bevat geen verschillende klassen of levels, maar een gekozen personage kan wel volledig worden aangepast. Spelers hebben naast honderden wapens de keuze om verschillende krachten als martial arts, voodoo of zwarte magie te leren. De locaties verschillen van New York en Londen tot Seoul. Wanneer de bèta van start gaat en wanneer het volledige spel in de winkels ligt, is nog niet bekendgemaakt.