Katy Perry in Showtime-uitbreiding voor De Sims 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de speciale editie van de uitbreiding zit onder meer het Ultieme Podium als bonuslocatie en krijgen spelers toegang tot verschillende Katy Perry-spullen. Zo is er onder meer kleding, een gitaar, verschillende kapsels en podiumdecoraties die in Katy Perry-stijl zijn aangekleed. Naast alle spullen bevat de editie ook een exclusieve poster van de popster.

De Showtime-uitbreiding van De Sims 3 draait om het zo beroemd mogelijk maken van eigengemaakte Sims. Spelers kunnen proberen carrière te maken en een zanger, acrobaat, goochelaar of dj te worden. Door optredens te boeken en zo goed mogelijk op te treden, worden bonu en en nieuwe uitdagingen vrijgespeeld. De uitbreiding staat gepland voor 8 maart en verschijnt voor Mac en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou