Kate Bishop onthuld voor Marvel's Avengers

Kate Bishop onthuld voor Marvel's Avengers

Kate Bishop komt ergens na de lancering naar de game Marvel's Avengers als nieuwe heldin. Dat is bekendgemaakt tijdens een stream over de game, de zogenoemde War Table.

Tijdens de livestream werd nieuwe content onthuld voor de game, die vanaf komende vrijdag verkrijgbaar is. Kate Bishop is onderdeel van de eerste 'Operation'-missie in de game, waarin nieuwe stukken van het verhaal worden geïntroduceerd.

Kate Bishop staat in de comics bekend als de vrouw die de rol van Hawkeye overneemt na Clint Barton en Wyatt McDonald. Opvallend genoeg werd Hawkeye zelf al eerder aangekondigd als een van de personages die later wordt toegevoegd aan de game.

Daarnaast werd er meer informatie gedeeld over diverse multiplayermodi in Avengers Initiative, waaronder de nieuwe Shield Substation Zero-locatie. Ook waren er beelden van Mega Hive-missies te zien.

Marvel's Avengers komt aanstaande vrijdag uit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Later komt het spel ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben nog niet zo heel ver, maar tot nu toe echt een heerlijke game. Campagne is in ieder geval boven verwachting.

0

Aanbevolen voor jou