Kate Bishop komt begin volgende maand naar Marvel's Avengers

Kate Bishop komt begin volgende maand naar Marvel's Avengers

Kate Bishop wordt op 8 december als speelbaar personage aan Marvel's Avengers toegevoegd.

Dat hebben ontwikkelaar Crystal Dynamics en uitgever Square Enix via een War Table-livestream aangekondigd. Het personage, dat onderdeel is van de plannen voor na de lancering van de eerder dit jaar uitgekomen game, was al maanden geleden aangekondigd, maar nu is er dus een releasedatum bekend.

Kate Bishop staat in de comics bekend als de vrouw die de rol van Hawkeye overneemt na Clint Barton en Wyatt McDonald. Bishop ontvangt ook eigen verhalende missies. Ze is het eerste nieuwe personage die aan de game wordt toegevoegd sinds diens release in september. Hawkeye en Spider-Man moeten ook nog toegevoegd worden, al is laatstgenoemde exclusief op PlayStation-consoles.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de game uitgespeeld en er erg van genoten.. Maar toen was het wel klaar. Zat niet veel boeiends meer in VOOR MIJ behalve het het verhaal dus.. Denk ook niet dat een nieuw personage mij terugbrengt eerlijk gezegd.

0
test

@Markus88 ik had ongeveer dezelfde ervaring. Storymode is een leuke ervaring, maar daarna kon t me niet veel meer boeien.

0

Aanbevolen voor jou