Karin 190z nu beschikbaar in GTA Online dankzij gloednieuwe update | Gamer.nl

Karin 190z nu beschikbaar in GTA Online dankzij gloednieuwe update | Gamer.nl

Er is een nieuwe update uitgebracht voor GTA Online. De update voegt onder meer een nieuwe Sports Classics aan de Online-modus toe.

Vanaf nu is de Karin 190z beschikbaar in GTA Online. De nieuwe Sports Cla ic is een kruising tu en de Datsun 240Z/Ni an Fairlady Z/Ni an S30 en Toyota 2000GT. Het voertuig is onderdeel van de wekelijkse Doomsday Heist-update en is voor 900 duizend GTA$ te verkrijgen via Legendary Motorsport.

Naast de Karin 190z kunnen spelers deze week weer dubbele GTA$ en RP verdienen. Dit kan tot en met 26 februari gebeuren met alle Smuggler's Run-mi ies. Hierbij moeten spelers gestolen goederen via de lucht in verschillende soorten vliegtuigen, helikopters en ultralights transporteren.

Verder krijgen spelers kortingen van 25% op Aircraft Workshop, The Doomsday Heist clothing, Import/Export tattoos en Special Cargo Crate en 30% korting op alle Yachts, Mobile Operations Center Cabs en Renovations, Yacht en Bunker Renovations, Ocelot Pariah, Coil Raiden (beide Sport Cars) en de Ocelot XA-21 Super Car.

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Stunt Race – ‘Damned’, die alleen met een Ruiner 2000 afgelegd moet worden, en de Time Trial – ‘Calafia Way’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

Media has no description

Vergeet niet om tot 26 februari in te loggen op GTA Online. Spelers die dit doen ontvangen namelijk GTA$250,000 als onderdeel van de ‘San Andreas State Taks Refund’. Bovendien krijgen spelers 10% van alle GTA$ die ze hebben uitgegeven in die periode terug. Hier zit wel een maximumbedrag van GTA$1M aan vast. Het bedrag ontvangen spelers pas tu en 27 februari en 6 maart. Let er ook op dat het niet 10% korting is op de in-game items, maar een teruggave die pas in deze periode wordt teruggegeven. Bovendien staat er niets over wanneer spelers in die periode hun geld kunnen verwachten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou