Analisten: Kans vertraging Xbox Series X en PlayStation 5 groot

Analisten: Kans vertraging Xbox Series X en PlayStation 5 groot

De kans is groot dat de Xbox Series X en de PlayStation 5 vertraging oplopen door het coronavirus. Dat zeggen analisten van DFC Intelligence.

Het bedrijf maakte dat bekend in een nieuwe voorspelling. Het coronavirus heeft al voor meerdere vertragingen gezorgd in de game-industrie, zoals de fysieke versie van The Outer Worlds, het stilleggen van de fabrieksproductie van de Nintendo Switch-onderdelen en annuleren van E3.

DFC Intelligence beweert nu ook dat de nieuwe generatie consoles van Sony en Microsoft in de problemen komen door de pandemie. Volgens het analistenbureau is de productie al vertraagd, waardoor de kans groot is dat de nieuwe Xbox en PlayStation later uitkomen of dat er minder consoles beschikbaar zijn bij de release.

Beide consoles moesten rond de feestdagen uitkomen. Zowel Sony als Microsoft hebben nog geen vertraging aangekondigd voor de nieuwe Xbox en PlayStation Beide verschijnen rond de feestdagen. Lees hier alle ontwikkelingen rond de PlayStation 5 en Xbox Series X.

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mja, die kans is groot, dat snapt elk weldenkend mens wel. Ik kan er niet echt mee zitten, vermaak me nog altijd prima met de PS4 Pro.

0
test

@clandestine666 idem, voor mij is de xbox gewoon extra. Ben pc gamer dus mij maakt het niet zo veel ut.

0
test

Tis niet alsof er allemaal games zijn die je dan niet kan niet spelen. La ma lekker in 2021 uitkomen, genoeg leuks op de pc.

0

@Aquemini Er zijn dan idd games die je niet kan spelen. Bijna elke AAA release is multiplatform en in ieder geval een console game. Dat betekent dat de PC versies ook niet uitkomen

0

Aanbevolen voor jou