'Kane & Lynch zullen nog lang blijven bestaan' | Gamer.nl

'Kane & Lynch zullen nog lang blijven bestaan' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De tweede game in de reeks, Dog Days, kwam in augustus uit en kreeg veel kritiek te verduren. "Mensen hielden ervan of haatten het. Sommige mensen vonden de schokkerige camera leuk, anderen vonden het verschrikkelijk. Sommige mensen vonden de personages geweldig, sommigen niet", aldus Livingstone. "Ik vond het zelf een geweldige game, maar begrijp dat niet iedereen er zo over dacht."

“We maken nog geen nieuwe aankondigingen over de toekomst van Kane & Lynch, maar iedereen weet dat het twee geweldigde personages zijn die veel waarde hebben voor ons merk”, vertelde Livingstone aan de website. De ontwikkelaar van de reeks, IO Interactive, heeft al 35 werknemers moeten ontslaan en werkt volgens geruchten aan een nieuwe game in de Hitman-reeks.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou