Kane & Lynch is op dit moment een veelbesproken spel in de gameswereld. De veelbelovende third-person shooter valt volgens velen erg tegen. Zo gaf Jeff Gerstmann van GameSpot het spel een score van 6, vergezeld van een felle videoreview. Gerstmann werd vervolgens ontslagen, waarschijnlijk vanwege deze review. Een grote rel ontstond, waarin de discussie tussen integriteit van reviews en commerciële belangen (Eidos trok de advertenties voor Kane & Lynch terug van GameSpot) hoog oplaaide.

Nu is er echter een nieuwe toevoeging aan deze trieste soap gekomen. De officiële site van Kane & Lynch: Dead Men toonde, nadat je de intro bekeken hebt, twee quotes van reviews, plus reviewscores. De quotes komen van GameInformer ("A mercenary, a psychopath & a bundle of cash... What could go wrong?") en GameSpy ("...It's the best emulotion of being in a Michael Mann movie we've ever seen."). Beide quotes werden

vergezeld van vijf sterren.

Er is echter één onvolkomenheid: deze quotes staan niet in de review van de game van de twee sites en de scores van vijf sterren kloppen niet. Beide quotes komen uit previews van een aantal maanden terug. Bovendien gaf GameInformer de game een 7.0 en GameSpy deelde drie sterren uit. Intussen zijn de vijf sterren bij de quotes weggehaald, hoewel de citaten zelf er nog wel staat.