Kane & Lynch 2 verschijnt eind augustus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Kane & Lynch 2 draait opnieuw om de impulsieve psychopaat Lynch en de tactische, maar gedesillusioneerde, huurling Kane. Het tweede deel introduceert een nieuwe visuele stijl, die is geïnspireerd op documentaires en een minder standvastige camera gebruikt. Op deze manier proberen de makers de chaos in de omgeving op de speler over te brengen. In de nieuwe trailer is goed te zien hoe deze stijl er in de praktijk uitziet.

Gerstmann

Het eerste deel, Kane & Lynch: Dead Men, verscheen in 2007, maar kreeg niet het commerciële of kritische succes waarop gehoopt was. Het spel is mi chien wel het meest bekend om de Gerstmann-affaire, waarbij de GameSpot-redacteur Jeff Gerstmann op straat werd gezet nadat hij Kane & Lynch een zes had gegeven. Dit zou zijn gebeurd onder druk van uitgever Eidos.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou