Kane & Lynch 2 bevat online coöperatieve multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het origineel gaf al ondersteuning voor een offline coöperatieve multiplayer en online competitieve multiplayer. Deze modi zullen terugkeren in Kane & Lynch 2. Nieuw is de optie om weg te kruipen en te schieten nadat een speler isgeraakt. Op deze manier hoopt de ontwikkelaar te voorkomen dat het avontuur meteen afgelopen is als het personage door een kogel wordt geraakt.

Spelers van de verhaalmodus kruipen dit keer, in tegenstelling tot het eerste deel, in de huid van de psychopaat Lynch. Het spel, dat afgelopen woensdag officieel werd aangekondigd, speelt zich af in Shanghai en is in ontwikkeling voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De uitgave staat gepland in het voorjaar van 2010.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou