Kamelen komen naar Minecraft in update 1.20

Kamelen komen naar Minecraft in update 1.20

Mojang heeft bekendgemaakt wat er naar Minecraft komt met de aankomende update 1.20.

Tijdens het recente 2022 Minecraft Live-evenement heeft Mojang bekendgemaakt wat we allemaal mogen verwachten voor update 1.20. Ook hebben ze onthuld dat de update in de lente van 2023 moet verschijnen. Een snapshot van de update is wel al eerder beschikbaar; binnen enkele dagen zelfs.

Ook dit jaar was het weer mogelijk voor de community om te stemmen op het volgende dier dat aan Minecraft toegevoegd wordt. De winnaar hiervan is bekendgemaakt, en het is de kameel. In totaal is er meer dan 3,5 miljoen keer gestemd.

Mojang heeft nog geen naam verzonnen voor update 1.20. Normaal doen ze dit wel, maar dit keer willen ze de update samen met de community vormgeven en uiteindelijk zo ook een naam geven.

Verder heeft Mojang zeven nieuwe skins onthuld die standaard in de game komen te zitten als basis skins. Dit hebben ze gedaan om de speler meer mogelijkheden te geven op het gebied van customizatie zonder dat ze meteen het internet op moeten om een skin te bemachtigen.

De volledige Minecraft Live 2022-stream is hieronder te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En nog steeds geen Ray tracing. Zucht

0
test

Correctie: het is NIET de kameel die deelnam aan de mobvote en deze won, maar de zogenoemde sniffer. Deze nam het op tegen de tuff golem en de rascal. De kameel is een losstaande mob die sowieso dus wordt toegevoegd.

0

Aanbevolen voor jou