Nieuws
Indigox

Kaartverkoop voor Nederlands indiegamefestival INDIGOx gestart

Dutch Game Garden organiseert tiende editie

Geschreven door Lucas May op
Kaarten voor INDIGOx, de tiende editie van het jaarlijkse INDIGO-evenement zijn vanaf vanaf vandaag in de verkoop. Tot 3 mei zijn Early Bird-kaartjes voor de showcase gratis verkrijgbaar.

Tijdens het jaarlijkse INDIGO in Utrecht krijgen kleine gamemakers uit zowel Nederland als het buitenland de kans om hun games aan een publiek te laten zien. Dit keer wordt het evenement opgedeeld in drie onderdelen: xDISCOVER waar zoals gewoonlijk alle games worden gepresenteerd, xCONNECT waar gamebedrijven in contact kunnen komen met onder andere uitgevers en andere gamebedrijven en xTALK waar verschillende korte presentaties van experts uit de industrie worden gehouden.

INDIGOx vindt op 28 juni plaats in Speys te Utrecht. Kaarten voor de xDISCOVER zijn gratis tot en met 3 mei. Hierna zijn deze beschikbaar voor 10 euro. Tot diezelfde datum zijn kaartjes voor de xTALKS beschikbaar voor 25 euro, vanaf 4 mei kosten deze 40 euro. Voor een All-in kaartje betaalt men tot 3 mei 70 euro en vanaf 4 mei 100 euro. Alle bedragen zijn exclusief BTW en servicekosten.

Er zijn nog geen games aangekondigd. De verwachting is dat er allerlei soorten games speelbaar zijn op pc, console, smartphones en virtual reality-headsets.

Lees ook: Gamemakers met grote dromen op INDIGO 2018

Dit artikel delen:

Lees meer

Piraten vechten met de Ice en Fire King in Fortnite Season 8 Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy in april naar consoles en pc
0

Reacties op: Kaartverkoop voor Nederlands indiegamefestival INDIGOx gestart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.