Vanaf zaterdag 14 juni is de kaartverkoop van Games in Concert 3 gestart, dat 15 november plaatsvindt in Vredenburg Leidsche Rijn. Tijdens dit concert wordt muziek van topgames als World of Warcraft, Heavenly Sword en Duke Nukem uitgevoerd door het Metropole Orkest, en bekende nationale en internationale artiesten.

Games in Concert 3 vindt plaats op zaterdagavond 15 november in Vredenburg Leidsche Rijn. Kaarten voor dit concert zijn te koop via Ticketservice.

Games in Concert heeft zich als evenement inmiddels bewezen. Verleden jaar traden tijdens de tweede succesvolle editie van Games in Concert de Portugese fado-zangeres Christina Branco en de Nederlandse hiphoppers van Brainpower op. Bij Games in Concert 1 waren de Nederlandse band The Sheer en zangeres Floor Jansen van After Forever te gast. Tijdens Lowlands 2007 vond Games in Concert plaats in een overvolle Alpha-tent, voor meer dan 15.000 enthousiaste bezoekers.

Games in Concert is een initiatief van NCRV Radio en de website Gamer.nl. Games in Concert is het eerste en enige grootschalige gameconcert in Nederland.