Kaartspel Pokémon krijgt online-versie | Gamer.nl

Kaartspel Pokémon krijgt online-versie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Pokémon Trainer Challenge, zoals het onlinespel heet, geeft spelers de beschikking over drie vooraf samengestelde stapels Pokémon-kaarten en kan gespeeld worden tegen maximaal twaalf virtuele trainers in drie verschillende competities. Om het spel online te spelen is een Pokémon Trainer Club-account nodig die gratis aangemaakt kan worden op de officiële website van Pokémon.

Spelers kunnen een eigen virtuele trainer ontwerpen, Trainer Tokens verdienen waarmee ze acce oires kunnen vrijkopen en op de online ranglijsten zien wie de beste spelers zijn. Bovendien kunnen trainers op de website een agenda vinden waar de eerstvolgende kaartspelevenementen in de buurt worden georganiseerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou