Nieuws
Dutch Comic Con

Kaarten zaterdag voor Dutch Comic Con bijna uitverkocht

Laatste kaarten nog verkrijgbaar

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

De kaarten voor Dutch Comic Con '16 op 26 maart zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog wat laatste kaarten beschikbaar.

Op 26 en 27 maart barst Dutch Comic Con ’16 los. Dutch Comic Con ’16 moet, net zoals vorig jaar, weer een paradijs op aarde zijn voor allerlei subgroepen binnen de geekcultuur. Voor gamers bijvoorbeeld zal er op het gebied van eSports genoeg te genieten zijn, want de DCC '16 huisvest verschillende competities van games zoals League of Legends en Hearthstone.

Voor cosplayers is er een wedstrijd op beide dagen van Dutch Comic Con ’16 voor zowel solo- als groep-acts, met drie prijzen voor beste kostuum, twee prijzen voor beste act en nog een geheime prijs. Deelnemers maken dus grote kans om naar huis te gaan met immense prijzen van sponsors als Proptimum en Thibra.

Natuurlijk is de Dutch Comic Con ’16 niet compleet zonder celebs om handtekeningen aan te vragen. We kondigden eerder al Stefanie Joosten aan, maar we hebben nog meer celebs toegevoegd aan de line-up. Zo is bijvoorbeeld Billy Dee Williams aanwezig, de acteur die zich onsterfelijk maakte met zijn rol als Lando Calrissian in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Hiernaast zijn er nog meer leden van de Star Wars-cast te bewonderen tijdens DCC ‘16, zoals de man achter het masker van Greedo, de alien die wel/niet als eerst op Han Solo schoot en John Ratzenberger, onder anderen bekend als majoor op Hoth in The Empire Strikes Back.

Koop hier kaarten voordat ze op zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Pokémon-game voor smartphones aangekondigd Sony geeft toe dat PlayStation VR niet gelijk is aan Oculus Rift
2

Reacties op: Kaarten zaterdag voor Dutch Comic Con bijna uitverkocht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Scriptkiddie

  • 10 maart 2016 16:41
  Vermeld er dan wel even bij dat dit betrekking heeft op de online verkoop. Kaartverkoop aan de kassa ter plaatse kan volgens de Facebook pagina nog wel gewoon.

  "Dames en heren opgelet!!! We hebben nog enkele zaterdag tickets in de ONLINE voorverkoop, dus wees er snel bij! Uiteraard zullen we nog kaarten aan de deur verkopen. Dit geldt tevens ook voor de ONLINE voorverkoop van de weekend tickets."

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • ShadowX

  • 11 maart 2016 01:37
  Grohe gaat ook, hij is verkleed als zichzelf …. Trol :D

  Grapje Grohe.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.