Just Cause-studio werkt aan project voor volgende generatie consoles | Gamer.nl

Just Cause-studio werkt aan project voor volgende generatie consoles | Gamer.nl

Ontwikkelaar Avalanche heeft een vacature online gezet waaruit blijkt dat ze al werken aan een project voor de volgende generatie consoles.

Het gaat hier om een vacature Senior Multiplayer Programmer op de officiële website van Avalanche. De ontwikkelaar, die onder andere bekend is van Just Cause en Mad Max, geeft aan dat "Avalanche Studios games ontwikkelt voor zowel de huidige generatie consoles als de volgende generatie".

Ook andere ontwikkelaars houden al rekening met de komst van een nieuwe generatie consoles. Zo gaf Kazunori Yamauchi, de CEO van Polyphony Digital en producent van Gran Turismo Sports, aan dat de aankomende Gran Turismo Sports in 8K gespeeld zou kunnen worden en dat het spel "ontwikkeld is met een blik op de toekomst en een eventuele toekomstige versie van de PlayStation".

Wanneer deze nieuwe generatie consoles zouden moeten verschijnen is niets over bekend. Op 7 november komt wel de Xbox One X, een krachtigere versie van Xbox One, uit. Lees hieronder de volledige vacature van Avalanche.

Avalanche
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou