Update: Just Cause 4 en meer naar Xbox Game Pass

Update: Just Cause 4 en meer naar Xbox Game Pass

Update: Ook drie andere titels zijn nu aangekondigd voor Xbox Game Pass in maart. LEGO Batman is vanaf vandaag verkrijgbaar voor leden van de service en volgende week worden Fallout 4 en F1 2018 toegevoegd aan de bibliotheek.

Origineel bericht: Just Cause 4 kan nu gratis gespeeld worden via Xbox Game Pass. Ook twee andere titels worden binnenkort toegevoegd aan de Microsoft-dienst.

Vanaf vandaag is Just Cause 4 beschikbaar in de bibliotheek van Xbox Game Pass. Op de website van Microsoft staat dat het actie-avontuur-spel van Avalanche Studios is inbegrepen bij de service.

Gisteren plaatste het Twitter-account van Xbox Game Pass een bericht waarin gehint werd naar drie nieuwe titels voor de service. In een neppe e-mail van 'Melissa McGamePass' is te lezen dat twee games op 7 maart naar Xbox Game Pass komen, waarvan nu dus bekend is dat één van deze spellen Just Cause 4 is. Verder wordt in het bericht gezegd dat er op 12 maart nóg een titel wordt toegevoegd.

Just Cause 4 werd gelanceerd op 4 december 2018 en is de nieuwste titel die deel uit gaat maken van de meer dan 100 games die beschikbaar zijn op Xbox game Pass. In februari werden onder andere Shadow of the Tomb Raider en Batman: Return to Arkham toegevoegd aan de service.

Just Cause 4 is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Rustig aan ben nog met arkham city bezig.......

0
test

De enige manier om die game aan de straatstenen kwijt te raken waarschijnlijk :p

0

Aanbevolen voor jou