Just Cause 3-dlc Sky Fortress bijna gereed | Gamer.nl

Just Cause 3-dlc Sky Fortress bijna gereed | Gamer.nl

De ontwikkeling van de eerste Just Cause 3-uitbreiding met de naam Sky Fortress is bijna voltooid. Dit laat Avalanche Studios weten op de Steam Community-pagina. 

Sky Fortre maakt deel uit van de Air, Land and Sea Expansion Pa , waarbij de uitbreidingen in deze pa betrekking hebben tot de drie elementen. “De eerste uitbreiding – Sky Fortre , de Air pack – is bijna klaar en brengt nieuwe mi ies, mogelijkheden en andere verra ingen naar Medici.” Meer informatie over deze eerste uitbreiding komt binnenkort beschikbaar. De Air, Land and Sea Expansion Pa is te koop voor 24,99 euro.

Daarnaast geeft de studio aan dat extra content in de vorm van wapens en voertuigen vanaf nu beschikbaar zijn in de Steam Store, via PlayStation Network en via de Xbox Store. Deze extra content was al eerder beschikbaar voor mensen die Just Cause 3 hadden gereserveerd.

Tot slot geeft Avalanche Studios aan te werken aan speloptimalisatie in de vorm van bugfixes en verbeteringen in prestaties. Een nieuwe patch voor het spel is naar verwachting later deze maand beschikbaar. 

In Just Cause 3 besturen spelers Rico Rodriguez, die zijn thuisland Medici wil bevrijden van een wrede dictator. Spelers kunnen gebruikmaken van grappling hooks, parachutes en verschillende voertuigen om door Medici te reizen en hebben vrijheid in wat ze doen en waar ze heengaan. Daarbij staat het volledig vernietigen van alles wat met de dictator te maken heeft centraal. De game is eind vorig jaar verschenen voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou