Just Cause 2-multiplayermod krijgt flinke update | Gamer.nl

Just Cause 2-multiplayermod krijgt flinke update | Gamer.nl

De multiplayermod van actiegame Just Cause 2 krijgt een grote update. Hierin zit onder andere een make-over van het hoofdmenu en worden Steam Achievements toegevoegd. Naast functionele verbeteringen worden er ook een wingsuit en mijnen aan de game toegevoegd.

Op de website van de mod is een lijst met alle verbeteringen en toevoegingen te lezen. Ook is er veel aandacht besteed aan het stabieler maken van de server en het verbeteren van communicatie tu en spelers. Just Cause 2 is van origine een singleplayerspel, maar via een door de community gecreëerde multiplayermod kunnen honderden spelers tegelijk op een server terecht.

Spelers kunnen de update alvast testen in een open bèta die toegankelijk is via Steam. Het is belangrijk om te weten dat het niet makkelijk is om terug te gaan naar een eerdere versie als spelers besluiten om een bijdrage te leveren aan de nieuwe versie van de mod. Wanneer de update officieel zal verschijnen is nog niet bekend. Modders zijn namelijk nog hard aan het werk om de laatste kinkjes uit de kabel te halen. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou