Just Cause 2 krijgt vandaag drie nieuwe wapens | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Black Market Boom-pack kost 160 Microsoft punten en ongeveer 2 euro op PSN en PC. In de DLC zitten drie wapens die voor flink wat chaos zorgen. Zo zijn er de Quad Rocket Launcher en Cluster Bomb Launcher. Als laatste is er de Air Propulsion Gun die zulke harde luchtstralen uitblaast dat voertuigen de lucht in geblazen kunnen worden.

Just Cause 2 heeft net als het eerste deel voormalig CIA-agent Rico Rodriguez in de hoofdrol. Zijn voormalige baas en mentor, Tom Sheldon, is er vandoor gegaan met een aantal miljoenen van de overheid en Rico wordt verzocht hem op te sporen en te elimineren. Daarvoor gaat hij naar het Zuid-Amerikaanse eiland Panau, waar spelers vrij kunnen gaan en staan waar ze willen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou