De Black Market Boom Pack voegt drie nieuwe wapens toe aan de game: de Quad raketlanceerder, de Cluster Bomb lanceerder en het Air Propulsion geweer. Laatstgenoemde kan gebruikt worden om vijanden en voertuigen de lucht in te schieten. De downloadbare content gaat 160 Microsoft punten kosten voor Xbox 360, op de PC en PlayStation 3 kost het ongeveer 1,92 euro.

Black Market Aerial Pack

Afgelopen week werd al bekendgemaakt dat op 29 april de Black Market Aerial Pack voor Just Cause 2 verschijnt. In dit pakket, dat voor dezelfde prijs als de Black Market Boom Pack over de virtuele toonbank gaat, zitten tevens geweren en raketlanceerders. Daarnaast zitten er ook de Dual Parachute Trusters in, waarmee spelers langer in de lucht kunnen blijven.

In Just Cause 2 kunnen spelers net als in het eerste deel met voormalig CIA-agent Rico Rodriguez een eiland verkennen en een hoop herrie schoppen. Spelers kunnen gaan en staan waar ze maar willen en zelfs uit vliegtuigen springen om vervolgens met een parachute ergens op het eiland te landen.