Just Add Water ontwikkelt Oddworld: Hand of Odd verder | Gamer.nl

Just Add Water ontwikkelt Oddworld: Hand of Odd verder | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Just Add Water (JAW) is momenteel aan het werk met de originele ontwerpen van Oddworld Inhabitants, maar is wel van plan de game meer "casual, dan intens" te maken, dat bevestigt de baas van JAW Stewart Gilray tegenover Eurogamer. Het spel wordt volledig 3D, maar men heeft nog niet besloten voor welk platform de game verschijnt. JAW denkt aan iPad, Android-tablets, Facebook, PC en Mac. Waarschijnlijk komt de game niet naar de Xbox 360 en PlayStation 3, Gilray zegt dat de game het beste werkt met een "touchscreen-interface of muisbesturing".

Ook heeft de ontwikkelaar bevestigd dat er een HD-remake van Munch's Oddysee wordt gemaakt. Die game komt in oktober naar de PlayStation 3 Ook verschijnt er dan voor de PlayStation 3 de Oddboxx met alle vier de Oddworld-titels. Een Xbox 360-release staat nog niet in de planning, maar mocht deze er komen, dan hoopt JAW hem te lanceren een maand na de lancering van de PS3-versie. De HD-remake van Stranger's Wrath, waarvan eerder bekend was dat deze in ontwikkeling was exclusief voor de PlayStation 3, moet deze zomer verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou