Nieuws
Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 verschijnt op 9 november

Nieuwe beelden van dinostrategiegame

Geschreven door Jacco Peek op
Jurassic World Evolution 2 verschijnt op 9 november.

In een nieuwe trailer toont ontwikkelaar Frontier Developments meer gameplaybeelden van de game.

Het vervolg op de in 2018 verschenen park builder heeft een nieuwe campagne die het verhaal van Jurassic World: Fallen Kingdom opvolgt. Ook bevat de game de Chaos Theory-modus, waarin diverse belangrijke momenten uit de Jurassic World-filmfranchise worden nagespeeld. Logischerwijs zijn er ook Challenge- en Sandbox-modi. In die laatste kunnen spelers het dinopark van hun dromen bouwen.

Verder bevat de game nieuwe omgevingen - zoals dichtbegroeide bossen en kale woestenij - die allerlei nieuwe uitdagingen aan de speler bieden voor het bouwen van een park. Logischerwijs zijn er ook meer dinosauriërs beschikbaar, waaronder vliegende en zwemmende exemplaren. Frontier meldt dat het authentieker gedrag voor dinosauriërs heeft gecreëerd.

De game krijgt ook een nieuwe rol in de vorm van de wetenschapper. Die zijn verantwoordelijk voor al het onderzoek naar en het creëren van dinosauriërs in het park. Spelers kunnen immers de DNA van dino's aanpassen. Wetenschappers die te hard aan het werk worden gezet, kunnen op een gegeven moment een burn-out krijgen en het park saboteren.

Tot slot kunnen spelers in dit vervolg, in tegenstelling tot het eerste deel, verschillende variaties op de aanwezige gebouwen kiezen en ook de kleuren aanpassen. Op die manier oogt niet alles in het park hetzelfde.

Jurassic World Evolution 2 wordt beschikbaar voor PlayStation, Xbox en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Verhalende trailer Far Cry 6 uitgebracht Lego Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt in de lente van 2022
0

Reacties op: Jurassic World Evolution 2 verschijnt op 9 november

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.