Jurassic World Aftermath nu beschikbaar voor Oculus Quest

Jurassic World Aftermath nu beschikbaar voor Oculus Quest

De vr-game Jurassic World Aftermath is vandaag uitgekomen.

In het spel kruipen spelers in de huid van iemand die op het eiland Isla Nublar neerstort. Op het eiland lopen dinosauriërs vrij rond, dus spelers moeten zien te overleven terwijl ze op zoek gaan naar onderzoeksmaterialen.

De game valt vooral op door de graphics, aangezien er een cel-shaded uiterlijk wordt toegepast. De game is verkrijgbaar voor de Oculus Quest. Hieronder is de lanceringstrailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt me eigenlijk wel vet om te spelen. Vooral door het cell shaded aspect en dat door vr zien lijkt mij tof. Toch maar eens op zoek gaan naar een VR bril binnenkort! :P

0
test

@Markus88 Dit was juist waar ik bang voor was. Alleen nog maar spellen met relatief simpele graphics die ontwikkeld worden omdat de Quest2 het moet kunnen draaien. Ik moest meteen denken aan het T-rex filmpje dat je te zien kreeg bij installatie van de Oculust Rift CV1. Hoe vet zou dit spel zijn met die graphics! Hoe vet zou dit zijn met

0
test

@Markus88 Het is JUIST de cell shading waardoor ik het spel voorlopig laat liggen, een spel als Robinson the journey is zoooo mooi en heeft prachtige dinosaurussen, vind het nog steeds jammer dat ze daar niet eens een patch voor uitbrengen die de (enkele) technische problemen die het spel heeft oplost. Het verhaal en de rest van dit Jurassic World spel lijkt me leuk, maar de looks hadden er gewoon 'realistisch' uit moeten zien (ook Robinson is niet 100% realistisch wat betreft looks, maar ziet er prachtig uit, dit spel dus niet).

0

Aanbevolen voor jou