Jurassic Park voor Xbox 360 uitgesteld naar 2012 | Gamer.nl

Jurassic Park voor Xbox 360 uitgesteld naar 2012 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De reden voor het uitstel is dat Telltale geen Europees kantoor heeft en daarom nog zoekt naar een partner om de game uit te geven. "Het goede nieuws is dat we daar binnenkort meer over kunnen aankondigen. Ondanks het feit dat we de 360-versie niet voor het einde van het jaar kunnen lanceren doen we er alles aan om de game zo snel mogelijk jullie kant op te brengen", zo luidt de verklaring op het forum.

De PC-versie wordt in de Verenigde Staten en Europa tegelijk uitgebracht op 15 november. Telltale zegt te proberen de PlayStation 3-versie ook op die datum in beide gebieden te lanceren. Het verschil met de Xbox 360-versie is dat die uitkomt op disc, terwijl de PS3- en PC-versies als download worden aangeboden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou