Nieuws

Jump Force verschijnt in februari 2019, bèta in oktober

De ultieme manga-game voegt nieuwe personages toe

Geschreven door Jacco Peek op
Jump Force verschijnt in februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Dat heeft Bandai Namco aangekondigd tijdens Tokyo Game Show 2018.

In een aantal Twitter-berichten en trailers heeft de uitgever ook meer personages voor de game onthuld. Zo doen Yusuke and Toguro uit Yu Yu Hakusho mee en worden Killua, Kurapika, Yusuke and Toguro uit Hunter X Hunter ook aan de game toegevoegd. In onderstaande trailer is verder te zien dat Himeji Castle in de game zit, een nieuwe arena gebaseerd op het Himeji-kasteel in Japan.

Een andere trailer kondigt nieuwe personages uit de Jump Force-verhaallijn aan. Glover, Navigator, Galena en Kane zijn allen ontworpen door Dragon Ball-tekenaar Akira Toriyama. Ook krijgen spelers de optie om zelf personages te ontwerpen in de stijl van de game.

Tot slot wordt er tussen 12 en 14 oktober een gesloten bèta gehouden. Leden van de EP!C Rewards Club van Bandai Namco kunnen een uitnodiging ontvangen. Wat hiervoor de voorwaarden zijn, is nog onbekend.

Jump Force verschijnt in februari 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Capcom toont nieuwe trailer Resident Evil 2-remake Rockstar wisselt updates GTA Online en Red Dead Online af
1

Reacties op: Jump Force verschijnt in februari 2019, bèta in oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Solowo

    • 21 september 2018 06:54
    Wel heel veel zin in deze game. Heb de voorloper Victoria VS op de PS4 (origineel een PS3 spel) en het speelde altijd wel leuk, wel hoop ik dat deze wat soepeler gaat.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.