Jump Force Deluxe Edition aangekondigd, ook naar Nintendo Switch

Jump Force Deluxe Edition aangekondigd, ook naar Nintendo Switch

Jump Force Deluxe Edition gaat uitkomen op de Nintendo Switch. Dat maakte uitgever Bandai Namco bekend met een trailer.

Jump Force kwam vorig jaar uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. In de game komt onze aarde in gevaar en moeten helden uit de populaire manga-series van Jump Magazine (Bleach, Dragon Ball, Naruto, etc.) de wereld zien te redden. De Deluxe-versie van de game gaat nu een jaar later ook op de Nintendo Switch uitkomen. De trailer van de aankondiging is hieronder te bekijken.

De Deluxe Edition van Jump Force bevat alle personages uit de basisgame plus de negen extra vechters van de eerste Character Pass. Deze versie voor Switch ondersteunt tot zes spelers voor offline versus en twee spelers lokaal.

Tevens is een nieuwe Character Pass aangekondigd die ergens dit jaar gaat verschijnen.

Jump Force is nu beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Wanneer de game op de Nintendo Switch uitkomt is nog niet bekend. Lees hier onze review over de PlayStation 4-versie van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb em al vrij lang in mn wishlist en is op geen moment in prijs gedaald. Maar ik heb geduld, ga geen volle pond betalen voor deze game. (maar stiekem zijn de characters wel cool en wil ik em toch hebben)

0

Aanbevolen voor jou