Jubileumbundel Street Fighter onthuld | Gamer.nl

Jubileumbundel Street Fighter onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De vier spellen die de Collector's Set bevat, zijn Super Street Fighter 2: Turbo HD, Street Fighter 3: Third Strike Online Edition, Super Street Fighter 4: Arcade Edition en Street Fighter X Tekken. Bij de laatste twee games is alle downloadbare content inbegrepen. 

Verder zit in de jubileum een uitgebreide soundtrack van de serie, die in totaal 11 cd's beslaat en zowel officiële muziek bevat als remixes gemaakt door fans. Daarnaast krijgen kopers een artbook, Ryu's zwarte band en een blu-ray met daarop een documentaire die fans van de serie eert. Op de blu-ray staan ook de animatieserie en animatiefilms van Street Fighter.

De 25th Anniversy Collector's Set heeft een adviesprijs van 150 dollar en verschijnt 18 september. Of de bundel ook naar Europa komt is niet bekend. De Amerikaanse webwinkel van Capcom neemt op dit moment al pre-orders aan voor de set. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou