Jrpg Code Vein uitgesteld naar 2019 | Gamer.nl

Jrpg Code Vein uitgesteld naar 2019 | Gamer.nl

Vandaag kondigt Bandai Namco via een persbericht aan dat de jrpg Code Vein is uitgesteld.

De Souls-achtige game wordt uitgesteld tot ergens in 2019, maar een specifieke datum wordt niet gegeven. In eerste instantie moest de game 28 september op de westerse markt verschijnen.

In het persbericht is Bandai Namco Entertainment America vice-president van marketing Eric Hartne aan het woord:"Code Vein heeft een grote hoeveelheid positieve feedback ontvangen van enthousiaste fans die tijdens de ontwikkelfase hands-on hebben gekregen gedurende de afgelopen negen maanden. Met de kennis dat we weten hoe goed de game al is ontvangen, hebben we besloten om de release van Code Vein uit te stellen om de gameplay bij te schaven in een poging om de verwachtingen van fans te overtreffen. Het was een lastige besli ing, maar we voelen dat het de juiste is."

Een uniek aspect van de game is dat het Blood Veils heeft. Dit is een speciale aanval waarmee lichaamsdelen van personages in groten wapens worden getransformeerd. In een trailer worden deze Blood Veils uitgelicht.

In een hands-on preview vertelt redacteur Alicia Tai over haar ervaringen metde de duistere en gotische game. Zo had ze als kritiek dat vijanden nogal een sponzig gevoel hadden: "Zelfs wanneer we met ons enorme tweehandige zwaard inhakken op de Lost, voelen we weinig impact en lijken de bloedspetters uit het niets te komen."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou