'Joy Ride wordt een lanceringstitel voor Natal' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vorige week haalde Microsoft Joy Ride nog van zijn website. Een woordvoerder zei toen dat de game alsnog in 2010 uit zal komen, maar de anonieme bron van CVG meldt dat de game is uitgesteld om klaar te maken voor Natal. "De ontwikkelaar legt op dit moment de laatste hand aan het spel, dat nu bestuurd wordt met Natal. Dit moet blijkbaar erg intuïtief aanvoelen. We hopen dat de game nu in de winkels komt te liggen, maar dat is nog niet zeker."

Joy Ride

Joy Ride werd aangekondigd als een gratis game voor Xbox Live Arcade. Spelers zouden moeten betalen voor aanvullingen op de game. Joy Ride zou een arcaderacer worden waarin spelers hun Xbox Live Avatar zouden kunnen gebruiken als speelbaar personage. Mogelijk doet Microsoft een aankondiging op de E3-beurs in Los Angeles volgende week.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou