Om investeerders te vinden heeft JoWood haar complete releaselijst voor 2003 moeten onthullen. Hierin zijn een aantal opvallende nieuwe titels te vinden. Zo zal Aquanox 2 op de PS2 verschijnen en zal er een nieuw deel in de Soccer Manager reeks verschijnen. Ook krijgen we dit jaar naast het eerste deel ook reeds het tweede deel van Neighbours From Hell voor onze kiezen. Daarnaast heeft JoWood ook de uitgeefrechten van Silent Storm verkregen, de turn-based WW2 strategy game ontwikkeld door Nival Interactive.

Ook staan een aantal titels in de lijst waarover we compleet in het duister tasten. Blox-X zegt ons weinig en ook over Railroad en Transport Giant is nog weinig bekend, al verwachten we dat het hier om spellen gaat die veel weg hebben van de gelijknamige spellen waarin Giant door Tycoon vervangen is. Ook zal er een derde deel in AquaNox reeks verschijnen.Chaser PC

Neighbours From Hell PC

AquaNox 2 PS2

Soccer Manager 3 PC

Blox-x PC

Neighbours From Hell 2 PC

Railroad Giant PC

Silent Storm PC

Söldner - Secret Wars PC

Spellforce PC

Against Rome PC

Transport Giant PC

AquaNox 3 PC Daarnaast staan er een aantal bekende titel in de lijst, zoals de FPS-games Chaser en Söldner, de RTS/RPG combinatie SpellForce en de RTS Against Rome. Deze games zullen in het Duitstalige gebied allemaal in 2003 verschijnen, maar de kans is groot dat een ruim aantal van deze titels in de rest van de wereld pas in 2004 het levenslicht ziet.