Onlangs maakten we al bekend dat JoWood een aantal retailgames zou gaan ontwikkelen gebaseerd op de immens populaire YetiSports, online speelbare minigames waarbij vooral pinguïns het moeten ontgelden. De winkelversie van YetiSports zal slechts €10 gaan kosten en biedt een aantal nieuwe en aangepaste versies van bestaande YetiSports spellen.

Zo heeft men een geavanceerde versie ontwikkeld van het bekende pinguïn meppen, dat nu onder de naam Super Pingu Throw: The Wind Challenge in het pakket zal zitten. Verder zullen er spelletjes met veelzeggende namen als Ice Bear Attack, Yeti Slot Machine en Super Orca Slap aanwezig zijn.

YetiSports zal reeds op 27 mei in de winkels liggen, voor zowel PC als PSOne. Later dit jaar zullen er ook versies voor PS2, Xbox, Gamecube en GameBoy Advance verschijnen. JoWood hoopt alvast een deel van de maandelijkse 200 miljoen hits die de gratis online YetiSports nu krijgen, om te zetten in verkoopscijfers. Bezoek alvast de officiële website van het spel, hier.