Journey verschijnt volgende week op de Epic Games Store

Journey verschijnt volgende week op de Epic Games Store

De geprezen game Journey komt op 6 juni uit voor de Epic Games Store.

De PlayStation 3-game is ook al geruime tijd verkrijgbaar op PlayStation 4, maar volgende week is het spel voor het eerst op pc speelbaar. De game gaat zo'n 15 euro kosten. Daarbij worden de graphics verbeterd en geoptimaliseerd voor 4K.

Journey is een game van Thatgamecompany, de ontwikkelaar van Flow en Flower. In het spel verkennen spelers met een mysterieus personage een woestijn en worden er puzzels opgelost. Spelers komen andere spelers tegen tijdens hun avontuur, maar er kan niet direct gecommuniceerd worden tussen elkaar.

In 2015 gaf Gamer.nl een 9,5 aan de PS4-versie van Journey. We schreven: "Journey is de beste coöp-game, subtielste gamevertelling en het mooiste virtuele kunstwerk van de laatste tien jaar. Ook op de PlayStation 4. De visuele verbeteringen zijn minimaal, maar een parel als deze behoeft weinig poetswerk."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat zal wel een Epic Journey worden dan.

0
test

Voor alle pc spelers aan ontzettend dikke aanrader. Zelfs als het je niet aanspreekt. Een magische ervaring die iedereen moet meemaken!

0
test

@Millman7 Op de PS3 gedaan. Inderdaad een ontzettend dikke aanrader. Maar de epic store raadt ik pc spelers zeker niet aan......weeg het af. Ik zou even wachten of er nog een andere release komt dan alleen de epic store.

0

Aanbevolen voor jou