Journey to the Savage Planet komt in februari naar PS5 en Xbox Series

Journey to the Savage Planet komt in februari naar PS5 en Xbox Series

Journey to the Savage Planet verschijnt op 14 februari op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat hebben uitgever 505 Games en ontwikkelaar Raccoon Logic aangekondigd. Het spel gaat op de consoles zo'n 30 euro kosten. Mensen die de PS4- of Xbox One-versie al hebben kunnen een gratis upgrade downloaden. 

De game ondersteunt op PS5 en Xbox Series X een resolutie van 4K en een framerate van 60 fps. Daarbij gaat het om de Employee of the Month Edition, waarbij naast het basisspel ook de Hot Garbage-dlc wordt geleverd. Ook zijn er allerlei filters en frames voor de fotomodus en grappige nieuwe in-game advertenties.

In Journey to the Savage Planet bezoeken spelers in dienst van een ruimtebedrijf een planeet genaamd AR-Y 26 om te achterhalen of deze bewoonbaar is voor de mensheid. Dit gaat gepaard met het ontdekken van allerlei vreemde wezens, wonderschone natuur en de nodige humor. De game verscheen eerder al op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gamer.nl gaf een 8 aan de game: "De verrassend leuke planeet AR-Y 26 steelt in Journey to the Savage Planet de show. Deze kleurrijke speeltuin vol (on)vriendelijk leven barst van de geheimen die beetje bij beetje toegankelijker worden met iedere nieuwe upgrade. Journey to the Savage Planet krijgt het voor elkaar het allemaal in een compacte ervaring te stoppen en dat ook nog met een prettig gevoel voor humor."

Hieronder zijn een zestal gameplayvideo's te zien van de nieuwe versie van de game, die zijn geüpload door Gematsu.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou