Journey komt in maart | Gamer.nl

Journey komt in maart | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De releaseperiode werd genoemd aan het eind van een preview van de game. Ontwikkelaar thatgamecompany sprak eerder over een release in de lente van dit jaar. De studio maakte verder onlangs via Twitter enkele details bekend over de game. Zo kan er maar één savebestand per game worden aangemaakt, zou de game zo'n 3 tot 5 uur duren en komt er hoogstwaarschijnlijk geen downloadbare content. 

Een PlayStation Vita-versie van Journey (of van voorganger Flower) komt er volgens thatgamecompany alleen als uitgever Sony dit zelf regelt. De overeenkomst tu en de ontwikkelaar en Sony, die de twee partijen zijn aangegaan voor drie games, loopt met Journey af. Eerder verscheen naast Flower ook nog flOw.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou