Journalisten benadrukken recente Grand Theft Auto 6-geruchten

Journalisten benadrukken recente Grand Theft Auto 6-geruchten

Meerdere journalisten hebben gemeld dat ze soortgelijke informatie hebben verkregen over een vorige week online geplaatst gerucht rondom de releasedatum van Grand Theft Auto 6.

Insider Tom Henderson

Watch on YouTube

dat Grand Theft Auto 6 pas in 2024 of 2025 uitkomt. Nu hebben zowel Jason Schreier als Andy Robinson gemeld soortgelijke berichten te hebben vernomen.

"Alles wat Tom Henderson heeft gemeld over de game is gelijk aan wat ik heb vernomen", aldus Schreier, die tegenwoordig bij Bloomberg werkt. "Dit matcht ook met wat VGC heeft gehoord van eigen bronnen over de volgende GTA-game", aldus Robinson.

Henderson meldde vorige week dat het zesde deel in de populaire franchise plaatsvindt in een modern Vice City. De kaart zou niet zo gigantisch als verwacht worden, maar de spelwereld zou constant aangepast worden, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Fortnite. Ook zouden er meerdere personages speelbaar zijn, waaronder een vrouw.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Eigenlijk te belachelijk voor woorden. Ik was 21 toen GTAV uitkwam. Ik ga 33 zijn als GTAVI uitkomt.

0

@Witty1889 Is inderdaad heel erg lang, maar altijd nog beter dan een game serie die hoe dan ook voor de feestdagen in de winkel moet liggen en aan elkaar hangt van half geimplementeerde gameplay. Van een GTA weet je zeker dat dat allemaal wel snor zit, het geen XP booster heeft en alle quests leuk zijn. Ik weet wel wat ik kies

0
test

@Witty1889 Tja als je het zo bekijkt wel. Maar niet vergeten dat die studio in die tijd de online versie heel veel ondersteund heeft, en RDR2 heeft gemaakt. Een pareltje, van de bovenste plank......zeker als je ziet wat andere games in die tijdspanne hebben bereikt. Ik zat reviews van 3080's te kijken en GTAV is ook nog steeds een benchmark haha. Je kan het ook zo bekijken; de game is na al die jaren toch nog relevant.

0
test

@Witty1889 Rambo 4 kwam ook 20 jaar na Rambo 3. C'est la vie.

0
test

Is logisch tegen die tijd is de PlayStation 5 normaal verkrijgbaar voor de meeste mensen.

0

Aanbevolen voor jou